Kabak Salatası

23 Nisan 2012 Pazartesi

Share
www.tips-fb.com
Kabak Salatası

Malzemeler

Kabak
Dereotu,
Zeytinyağı
Limon
Hardal
Karabiber
Tuz


Kabakları çekirdeklerini çıkararak küçük küpler halinde kesin. Dereotu, limon suyu, zeytinyağı, hardal, karabiber, tuz hepsini iyice karıştırın ve buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra servis edin. Malzemelerin miktarını özellikle yazmadım siz kişi sayısına ve damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz..

Kabağı çiğ yiyebileceğim aklıma gelmezdi ama Duygu Çandır sayesinde öğrendim ve çooook beğendim. Teşekkürler Duygu...

İçki yanında meze olarak , kırmızı et yanında çok iyi gidiyor.

Afiyet olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder