Biberiyeli Kremalı Tavuk
Malzemeler
Tavuk göğsü
Kırmızı biber
Yeşil biber
Varsa sarı biber(olmazsa olmaz değil)
Havuç
Mantar
Krema
Biberiye
Karabiber
Tuz
Tüm malzemeleri jülyen kesiyoruz. Tencereye önce tavukları koyuyoruz. Yağ,su ilave etmiyoruz. 5 dk kadar pişiyor. Sonra mantar ekliyoruz. Karıştırp bir 5 dk daha pişiyoruz. Sonra havuç katıp karıştırıyoruz ve 5 dk sonra biberleri ekliyoruz. Tuz ve karabiber ekliyoruz. 10 dk piştikten sonra(fazla karıştırmıyoruz) yarım kutu kremayı ve biberiyeyi ekliyoruz. 5 dk daha pişiriyoruz.. Harika oluyor. Afiyet olsun..
**Bu muhteşem tarif için Sevgili Funda Karadayı'ya çok teşekkürler :)
Biberiyeli Kremalı Tavuk
21 Ağustos 2011 Pazar
Gönderen
Oley Kasapçı Yılmaz
zaman:
08:45
Bunu E-postayla Gönder
BlogThis!
X'te paylaş
Facebook'ta Paylaş
Etiketler:
yemek tariflerim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder