Biberiyeli Kremalı Tavuk

21 Ağustos 2011 Pazar

Share
www.tips-fb.com
Biberiyeli Kremalı Tavuk

Malzemeler
Tavuk göğsü
Kırmızı biber
Yeşil biber
Varsa sarı biber(olmazsa olmaz değil)
Havuç
Mantar
Krema
Biberiye
Karabiber
Tuz



Tüm malzemeleri jülyen kesiyoruz. Tencereye önce tavukları koyuyoruz. Yağ,su ilave etmiyoruz. 5 dk kadar pişiyor. Sonra mantar ekliyoruz. Karıştırp bir 5 dk daha pişiyoruz. Sonra havuç katıp karıştırıyoruz ve 5 dk sonra biberleri ekliyoruz. Tuz ve karabiber ekliyoruz. 10 dk piştikten sonra(fazla karıştırmıyoruz) yarım kutu kremayı ve biberiyeyi ekliyoruz. 5 dk daha pişiriyoruz.. Harika oluyor. Afiyet olsun..

**Bu muhteşem tarif için Sevgili Funda Karadayı'ya çok teşekkürler :)

0 yorum:

Yorum Gönder