Doğmamış Elif Naz'ıma Mektup

15 Mayıs 2013 Çarşamba

www.tips-fb.com
Doğmamış Elif Naz'ıma Mektup

Merhaba Elif Naz'ım,



Ben senin annenim. Şu anda karnımdasın. Doğumuna 1 hafta -10 gün var. Şükür gelişimin çok iyi:) hatta sanki karnıma sığmıyorsun. Orada rahat mısın kızım? Eskiden daha çok hareket ediyordun ama şimdilerde daha az hareket ediyorsun ve açık söyleyeyim o zamanlar endişeleniyorum acaba bir şey mi oldu diye. Hemen bir çikolata atıyorum ağzıma ve sen kıpırdanınca dünyanın en en en mutlu insanı oluyorum yavrum.

Eskiden bana çikolata deyince akan sular dururdu ama hamile kaldığından bu yana sadece kontrole gittiğimde ve hareketin azaldığında  yiyorum..Özellikle hamileliğimin en başında nasıl turşu falan çekiyordu canım. Hani derler ya kıza hamile olan ekşi yermiş diye..Yani en baştan bu yana belliydi kız olacağın sanki:)

Kuzum hamileliğimin en başından bu yana beni hiç üzmedin. Gerçekten harika bir hamilelik geçirdim. Teşekkür ederim sana.

Sevgili kızım, sürekli dua ediyorum ki dünyaya sağlıklı bir bebek olarak gel, hiçbir sorun ile karşılaşmadan.. Olur da karşına bazı zorluklar çıkarsa, söz veriyorum sana elimden gelenin en iyisini yapacağım senin için yavrum.

Aslında itiraf edeyim, bir anne olarak birinin tüm sorumluluğunu almak korkutmuyor da değil beni. Seni hayal kırıklığına uğratırsam, mutlu olmazsan, sevmezsen beni, yanlışlarım seni de üzerse falan gibi. Ama sonra bir kıpırdanıyorsun tüm korkularım sıfırlanıyor.

Canım kızım keşke imkanım olsaydı da sen büyürken hep yanında olsam ama malesef ki sen doğduktan  bir müddet sonra çalışmaya başlayacağım. Hani hep derler ya senin geleceğin için. Gerçekten de öyle güzel kızım. Baban ve ben elimizden geldiğince bu hayata güzel bir başlangıç yapman ve güzel bir hayat geçirmen için elimizden geleni yapıyoruz ve yapıyor olacağız.  Umuyor ve dua ediyorum ki hayata geldikten sonra yapacağın tüm ilkleri kaçırmam ve görebilirim. Sakın bensiz yapma onları tamam mı?

Bilmenı istiyorum ki senin için iyi bir rol model olmak istiyorum. Ama bir yandan kendi hayallerin peşinden gitmeyi, bağımsızlığı, özgürlüğü öğrenmeni de istiyorum. Bu gerçekten çok önemli. Bencil, paylaşımı bilmeyen, yalnız, düşünmeyen bir birey olmanı istemem. Bunun için elimden geleni yapacağım kızım söz veriyorum sana.

Babana hala aşığım kızım, sen bu mektubu okuduğunda da hala ona aşık olmayı diliyorum. Tabi o da bana:) Biz şanslıyız birbirimizi bulduğumuz için. Baban çok iyi bir insan. Çok güzel gülümsüyor biliyor musun? Harika da gamzeleri var. Diliyorum ki sen de onun gibi güleç yüzlü olursun ve harika gamzelerin olur.. Ben belki klasik ama babama aşık bir kız çocuğuydum. Bazen işi o adar abartıyorum ki annemi bilmeden çok üzdüm bu düşkünlüğünden dolayı. Çok sonradan farkına vardım annemin bundan ne kadar yaralandığını.. Sen de babanı çok ama çok sev kızım ama beni de ihmal  etme e mi kuzum..  Yalnız bil ki ne olursa olsun hayat neler getirir, götürürse de biz seni hep çoooook seviyor olacağız birtanem.


Canım kızım seni bir an önce kucağıma almak ve seninle tanışmak içn çok sabırsızlanıyorum. Biliyorum ki hayatımız artık aynı olmayacak ama seninle çok daha güzel olacağı kesin. Emin ol ki baban da bende senden gelecek  herşeye hazırız yavrum.

Seni çok seviyorum kızım. Umarım sen de beni seversin..

Annen